Tähtiä turkin hihasta

Elina Wuethrich, tanssi
Olli Hirvanen, kitara & sitar

 • Paikka:

  Taidemuseon holvi
  Kauppakatu 23, 40100 Jyväskylä

 • Aika:

  Lauantai 4.11.2017
  Klo 16.30

 • Lipun hinta:

  10 €
  VARAA LIPPU

Konsertin esittely

Esitys, jossa musiikilliset äänimaailmat ja liike kohtaavat. Teoksessa tanssijan ja muusikon roolit sekoittuvat ja se sisältää elementtejä, joita ei välttämättä liitetä perinteiseen konserttiin tai tanssiesitykseen. Teos pohtii aikaa ja ajan kulumisen mukanaan tuomia väistämättömiä muutoksia ihmisen elämässä. Tanssija Elina Wuethrich ja kitaristi-sitaristi Olli Hirvanen yllättävät yleisönsä sekä mahdollisesti myös itsensä.

Elina Wuethrich

Elina on tanssinopettaja, tanssija ja koreografi. Valmistuttuaan Tukholman tanssikorkeakoulusta hän on toiminut urallaan mm. Kaakkois-Suomen tanssin läänintaiteilijana sekä tanssinopettajana eri tahoilla. Tanssijan, koreografin ja tuottajan töitä Elina on tehnyt tanssiteoksissa, joista usea on syntynyt yhteistyössä muusikkojen kanssa. Juuri eri taiteenlajeja yhdistävät projektit kiinnostavatkin häntä niin opetus- kuin näyttämötyössä. Leipätyökseen Elina opettaa nykytanssia Jyväskylän ammattiopistossa.

Olli Hirvanen

Äänekoskelta kotoisin oleva kitaristi Olli Hirvanen aloitti musiikkiopintonsa 5-vuotiaana sellolla ja siirtyi kitaran pariin neljä vuotta myöhemmin. Hirvanen on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta ja musiikkipedagogiksi Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta. Olli Hirvanen on esiintynyt lukuisissa soolokonserteissa sekä tehnyt yhteistyötä muiden instrumentalistien, laulajien ja tanssijoiden kanssa. Kotimaansa lisäksi Hirvanen on konsertoinut Isossa-Britanniassa, Italiassa, Espanjassa ja Virossa. Suomessa hän on esiintynyt Jyväskylän ja Mikkelin kaupunginorkesterien solistina. Tällä hetkellä Hirvanen toimii kitaransoiton opettajana Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa sekä Jyväskylän Ammattiopistossa.