Satukuvia pianolla:
Toivo Kuulan koko pianotuotanto

Janne Oksanen, piano

Pianisti Janne Oksanen on esiintynyt laajasti kotimaan lisäksi mm. Ranskassa, Italiassa, Yhdysvalloissa, Skandinaviassa, Belgiassa ja Unkarissa. Maisteriopintojaan hän viimeistelee parhaillaan Sibelius-Akatemiassa Risto-Matti Marinin johdolla. Vuonna 2016 hän valmistui Musiikin kandidaatiksi ja vuosina 2014-15 Oksanen opiskeli Pariisin Konservatoriossa.Oksanen on palkittu useissa kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa, mm. Suomessa ja Italiassa. Viimeisimpänä saavutuksena mainittakoon erikoispalkinto ”Parhaasta Bach-tulkinnasta” “8. Nordic Piano Competition”-kilpailussa Ruotsissa keväällä 2017.

Oksanen on pianon soiton lisäksi myös monipuolinen muusikko. Hän on mm. opiskellut Jorma Panulan kapellimestari-luokalla, säveltänyt ja sanoittanut n. 30 kappaletta, sovittanut Sibeliuksen Finlandian kahdelle pianolle ja opiskellut pop/jazz-laulua.

Nuoresta iästään huolimatta hänellä on laaja repertuaari pianistina. Helmikuussa 2018 hän esitti Sibafestin yhteydessä Toivo Kuulan koko pianotuotannon yhdessä konsertissa.

 • Paikka:

  Nikolainkulman juhlasali
  Asemakatu 6, 40100 Jyväskylä

 • Aika:

  Sunnuntai 9.9.2018
  Klo 17

 • Lipun hinta:

  20 € normaali
  18 € eläkeläiset
  5 € opiskelijat, varusmiehet, työttömät
  alle 15-vuotiaat ilmaiseksi
  (sis. väliaikatarjoilun)

  VARAA LIPPU